KIRIKKALE / MERKEZ - İsmet Aydınlı İlkokulu

May

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri M.Vedat OĞUZ ,Metehan AKBUDAK ve Okul Müdürümüz Mustafa YILDIZ gözetiminde  ilimiz Karacali Köyü'nde bulunan İslami Değerler Külliyesi'ne ziyaret düzenlediler .

Nis

Kırıkkale Milli  Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrenciler için hazırlanan  Eğitim Müzesini okulumuz 4.sınıf öğrencileri  sınıf öğretmenleri gözetiminde ziyaret ettiler.

Nis

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri eşliğinde Kırıkkale Şehitliği'ni ziyaret ettiler.Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyoruz,mekanları Cennet olsun

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yılı okulumuz öğretmenleri,velileri,öğrencileri  ile  coşkuyla  kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü okulumuz sınıf öğretmeni Tayfun Ahmet BENT 'in hazırlamış olduğu program ile kutlandı.Ayrıca okulumuzu İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında temsil eden 4/B sınıfı öğrencisi Melisa YILMAZ 'da İstiklal Marşı'nı okudu.

Mrt

Okulumuz  4/AB sınıfı  öğrencileri öğretmenleri gözetiminde Kırıkkale Bilim Merkezi'ne 15/03/2024 tarihinde ziyaret ettiler.Öğrencilerimiz  geçen yıl göremediği deney bölümlerini ve yeni açılan bölümleri gezdiler.

Mrt

Okulumuz 3/A,B sınıfları 13/03/2024 tarihinde  sınıf öğretmenleri eşliğinde Gençlik Spor Müdürlüğünde spor yetenek taramasına katıldılar.

Mrt

Okulumuzda 12/03/2024 tarihinde RAM da görevli rehber öğretmen Yavuz ERTEKİN velilerimize,öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik seminer vermiştir.

Mrt

Okulumuz 1. sınıf  ve anasınıfı  öğrecileri ve öğretmenleri 07/03/2024 tarihinde Bilim Merkezine ziyaret düzenlediler.Büyüyünce başımıza icat çıkarmayın sözünü tersine çevirip başımıza icat çıkarmaları için  öğrencilerin küçükten deney meraklarını uyandırdık.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri dolayısıyla  Kırıkkale AFAD yardımı ile okulumuz öğrencileri , öğretmenler ,personelleri ve idaresi tahliye tatbikatı düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri gözetiminde 01/03/2024 tarihinde Kırıkkale Bilim Merkezini ziyaret ettiler.Öğrenciler için deneyle geçen bir gün oldu.

Şbt

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Davut KEKEÇ gözetiminde 28/02/2024 tarihinde Kırıkkale Bilim Merkezini ziyeret ettiler .Öğrencilerimiz için eğlenceli ve meraklı geçen bir gün oldu.

Şbt

Okulumuz anasınıfları ve 1/C sınıfı öğrencileri ,öğretmenleri ile birlikte  23/02/2024 tarihinde  Bahşılı ilçesinde bulunan Trafik Park eğitim parkurunu ziyeret ettiler.Öğrenciler önce eğitim aldılar sonra da parkın tatını cıkardılar.

Şbt

Okulumuz 1/C ve 2 /A sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile Kırıkkale Bilim Merkezi'ni 21/02/2024 tarihinde ziyaret ettiler.Öğrenciler için eğlenceli bir gün oldu.

Şbt

Okulumuzda  İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlendi. 1.2.3.4. Sınıflar arasından 12 öğrencinin katıldığı yarışma sonucunda okulumuzu temsil edecek öğrenci Melisa YILMAZ olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder okulumuzu temsil edeceği yarışmada başarılar dileriz.